13 март 2008 г.

Унгарската ни връзка

Днес бях на прием в унгарското посолство, организиран по повод националния празник на Унгария и отпътуването на Негово превъзходителство д-р Йеньо Фаллер. Добрите спомени от гостуването на служителите от посолството в Бърдарски геран на 8 март допринесоха да бъдем посрещнати като скъпи гости.

Делегацията от община Бяла Слатина беше в състав г-н Петър Петров, зам.-кмет по икономическите въпроси и Цветомила Спасова, кмет на Бърдарски геран.

Особено внимание ни отделиха консулът на Унгария г-н Бела Гардош и съпругата му Венета Гардош, които остават добри приятели на Бърдарски геран и Бяла Слатина, редовно четат този блог, а снимките, които направих по време на гостуването им, вече са в сайта на Министерството на външните работи на Унгария заедно с кратка дописка, за което сърдечно им благодаря.



На приема беше и Богдан Паташев - дипломат и богослов. Той е първи секретар в посолството на Малтийския орден у нас. На голяма част от католиците, читатели на този блог, е добре познат. Ето ни и на снимка:


Няма коментари: